Song & Dance - Musical of Theater Pakket Bekijk groter
Song & Dance - Musical of Theater Pakket

Song & Dance - Musical Pakket

Nieuw product

Cultuurschool Song & Dance verzorgd een fantastisch Musical of Theater Pakket. De workshop bestaat uit 15 lessen inclusief een voorstelling. Voor de voorstelling stelt Song & Dance 4 kaarten beschikbaar. Een filmopname van de voorstelling is inbegrepen.

Meer details

Meer informatie

Over Song & Dance Cultuurschool:

Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit en heel veel plezier. Dat zijn de vier kern-woorden van Song & Dance musicalschool. We leren kinderen zingen, dansen en theater technieken toe te passen om daarmee een voorstelling te creëren. Dit doen we op een persoonlijke en speelse manier. Doe mee en leer vol vertrouwen op een podium te staan. 

De Musicalworkshops zijn voor alle basisschool- leerlingen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar en van 12 jaar en ouder. De theaterworkshops zijn voor baisisschool-leerlingen van 7 t/m 12 jaar. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste Musical- en Theaterdocenten.

Song & Dance is al 20 jaar actief in Zwolle en omgeving en bestaat uit een Musical- en Theaterschool, Vooropleiding en Academie. We bieden workshops en opleidingen aan in musical en theater technieken voor zowel recreanten als professionals. 

Lees meer op: www.songanddance.nl

 

Een bericht van Song & Dance:
Cultureel Zwolle is klein en waar we elkaar kunnen steunen doen wij dat.

Bied mee! En steun Roy el Kei met een geweldige ervaring voor uw zoon of dochter.