Librije - Kookworkshop Bekijk groter
Librije - Kookworkshop

Librije - Kookworkshop

Nieuw product

Vragen over recepten en wijnen die Jonnie en Thérèse in Restaurant De Librije dagelijks krijgen, hebben hen geïnspireerd tot Librije’s Atelier. Een kook- en wijnschool, voorzien van hoogwaardige apparatuur, waar u in diverse workshops kennis maakt met Librije’s werkwijze en filosofie.

Meer details

Meer informatie

Kookworkshop Mondvermaakjes

De mondvermaakjes van Librije zijn inmiddels alom bekend. Deze kleine amuses worden op een creatieve en bijzondere manier gepresenteerd en smaken ook nog eens ontzettend lekker!

Naast de klassieke mondvermaakjes heeft Librije nu enkele nieuwe aan hun assortiment toegevoegd, zoals 'cracker met rode biet en sinaasappel' en 'makreeltartaar met geitenkaas en Al-Andalus'. Samen met de Librije duikt u de keuken in. Ook als u al eens bij de Librije geweest bent, kunt u gerust weer terug komen om uw eigen gasten opnieuw te verrassen aan het begin van een lunch of diner!

Natuurlijk geniet u zelf eerst zelf van de eigen bereidingen aan onze lange keukentafel met een goed glas wijn.

Over Librije's Atelier

Dagelijks krijgen Jonnie en Thérèse Boer de vraag of gasten een kijkje in de keuken mogen nemen. Een groot aantal thuiskoks en professionals willen zelfs graag actief in de keuken meewerken of zijn geïnteresseerd in de unieke wijn- spijscombinaties. Zo is Librije’s Atelier ontstaan!

Librije’s Atelier is een perfecte ruimte om te kokkerellen met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties en heeft een ruim aanbod in zeer gevarieerde cursussen met nieuwsgierig makende titels! Werp eens een blik op de site www.librijesatelier.nl en boek één van de vaste wijn- en kookcursussen of één van de verrassende ‘Specials’. Zo maakt u kennis met een ‘vleugje Librije’.