Registreren en Inloggen

Hoe maak ik een account aan?

Klik hier om je te registreren en een account aan te maken. Je ontvangt binnen 10 minuten een e-mail met een link. Door op de link te klikken, bevestig je je registratie. Daarna kun je inloggen op de website en deelnemen aan alle veilingen.

Ik heb geen bevestigings-mail ontvangen van mijn registratie. Wat nu?

Het kan maximaal 15 minuten duren voordat je de bevestigings e-mail ontvangt. Voorkom dat een e-mail van info@royagainstms.com terecht komt in je spambox. Dat kan door info@royagainstms.com toe te voegen aan je adresboek. Misschien heb je bij de registratie je e-mailadres verkeerd ingevuld. In dat geval kun je je het beste opnieuw registreren. Als je het juiste e-mailadres hebt gebruikt, maar toch geen e-mail ontvangt, neem dan contact met ons op.

Is het nodig om bij registratie alle gegevens in te vullen?

Voor het correct afhandelen van betalingen, leveringen en dergelijke, hebben we alle gevraagde gegevens nodig. Roy Against MS waarborgt jouw privacy zoals voorgeschreven in de wet persoonsregistratie.

Hoe log ik in?

Rechtsboven op de website klik je op inloggen. Vul vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in. Pas na inloggen kun je meebieden op de veiling.

Let op bij gebruik van een openbare computer: sommige webbrowsers slaan automatisch wachtwoorden op. Zorg ervoor dat deze functie uit staat, zodat eventuele andere gebruikers niet kunnen inloggen (en deelnemen) onder jouw naam.

Meebieden op een item

Waar kan ik op bieden?

Op Roy Against MS Veilingen kun je bieden op verschillende goederen en diensten die zijn geschonken door lokale bedrijven uit Zwolle en omgeving.

Hoeveel kan ik bieden?

Je kunt bieden vanaf het bedrag dat bij de start van de veiling bij het item is vermeld. 

Kan ik mijn bod ongedaan maken?

Ieder bod op een veiling is bindend en onherroepelijk. Indien je de hoogste bieder bent en jouw bod wordt aanvaard, dan ben je verplicht de transactie te voldoen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden.

Waarom wordt een veiling verlengd?

Een veiling wordt alleen verlengd als er in de laatste 5 minuten nog een bod wordt uitgebracht. Dit gebeurt om iedere bieder een eerlijke kans te geven om nogmaals het laatste bod te overbieden. Dit gebeurt bij alle veilingen.

Hoe kan ik bieden op een item met vaste prijs?

Sommige items op de veiling worden verkocht voor een vastgestelde prijs. Klik op de knop "Koop nu". Als jij de eerste bent, is het item voor jou. Van sommige producten hebben wij meer op voorraad.

Herroepingsrecht

Wat is herroepingsrecht?

Het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen jouw overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je zelf of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Wie betaalt de verzendkosten bij herroepen?

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Het terugzenden is op risico van koper. Wij raden daarom altijd aan het pakket aangetekend te versturen. Objecten die per koerier zijn bezorgd, moeten ook per koerier worden teruggezonden in verband met voorkomen van beschadigingen. De kosten zijn afhankelijk van het soort object en de afmetingen.