.1 Registreren

Om te kunnen bieden op een item is registratie nodig. Klik rechtsboven op de knop inloggen. Vul daar je gegevens in en kies een wachtwoord. Als alles is ingevuld, klik dan op "registreer". Je krijgt direct een email met een link. Klik op deze link om de registratie te voltooien. Daarna kun je met je e-mailadres en wachtwoord inloggen en gaan bieden.

.2 De veilingitems

Bij elk item staat vermeld voor welk goed doel de opbrengst is bestemd, het huidige bod en de resterende tijd. Sommige items worden voor een vaste prijs verkocht; dat wordt duidelijk aangegeven. Bij die items klik je op de knop "nu kopen" en je ziet wat het totale aankoopbedrag is. Klik vervolgens op "bevestig aankoop". Dan is het item definitief van jou, tenzij iemand net eerder was.

.3 Bieden

Vul bij een item een bedrag in en klik op "plaats bod". Klik vervolgens op "bevestig bod" en je bod is definitief. Biedingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt  en zijn bindend. Als je ingelogd bent, zie je in het menu rechtsboven "Mijn biedingen". Daar vind je al je biedingen terug en kun je zien of je nog de hoogste bieder bent. Je kunt dan weer een nieuw bod uitbrengen. Brengt er iemand in de laatste 5 minuten voor sluiting een bod uit, dan verlengen we de sluitingstijd voor dat item met 5 minuten. Komt er nog een nieuw bod? Dan volgt er weer een verlenging.

.4 Verzenden of ophalen

Bij elk item staat een uitleg over de afhandeling van een item dat je hebt gekocht. De meeste items kunnen worden opgehaald of verzonden. Kies je voor verzenden, dan betaal je 5,95 extra. We verzenden items per koerier of als postpakket. Klik hier voor informatie over verzending.

Indien je het product wilt afhalen, dan nemen wij contact met jou op. 

.5 Betalen

Bij het afrekenen kan je uitsluitend kiezen voor een bankoverschrijving. Nadat je de veiling hebt gewonnen, ontvang je een e-mail met onze betaal gegevens.