Veiling Items - Roy Against MS

Deze unieke veilingsite is gemaakt voor Roy om hem nóg een stapje dichterbij het streefbedrag te brengen (van die €75.000,-, want we zijn er bijna!). Wat deze veilingsite nu zo uniek maakt is dat er items worden geveild die eenmalig worden aangeboden door verschillende bedrijven, organisaties en mensen die Roy allemaal op deze manier willen steunen. Zo zijn de gesigneerde Adidas Pretitor voetbalschoenen van Virgil van Dijk te koop, kan jij een geheel verzorgde kookworkshop bij Librije’s atelier volgen of kan jij het hoogste bod uitbrengen op customized Air Force sneakers van Nike, die door Rico en Sticks zijn ondertekend. Bied nú mee en zorg ervoor dat jij ook één van deze unieke items binnensleept.

Ben jij een bedrijf of ondernemer en wens jij ook een veiling item of dienst bij te dragen? Neem dan contact met ons op, klik hier

Veiling Items


  Veiling Item Veiling sluit over:
  Veiling Item Veiling sluit over:
Gesloten

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Deze strakke KOMONO bril gaat jou daar zeker bij helpen!

Veiling gesloten

Gesloten

Wat zal deze lekker knallen op je muur. Dit prachtige kunstwerk is live gemaakt tijdens de opening van de Herman Brood Experience (bekend van Herman Brood Museum) door kunstenaar Jerry van der Bol. Wat zo gaaf is aan dit schilderij is dat de kunstenaar inspiratie heeft gehaald uit de kunstwerken van de Zwolse legende Herman Brood.

Veiling gesloten

Gesloten

Ga jij er straks vandoor met deze unieke & gesigneerde Limited Edition Soul Headphones en Superdry® pet, gesigneerd door de meest geboekte DJ aller tijden in Nederland?

Veiling gesloten

Gesloten

Dit vaantje is gesigneerd door oud-spelers van het Nederlands elftal in 2016. Frank en Ronald de Boer hebben het vaantje in handen gehad én gesigneerd, evenals Pierre van Hooijdonk, Aron Winter, Arthur Numan, Regi Blinker en meer van die voetbalhelden. Met dit vaantje in huis kan het niet anders dan dat wij in 2020 kampioen Europees kampioen gaan worden.

Veiling gesloten